Returnering & Ombytning

Returnering & ombytning

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere dit køb, giver dig 30. dages returret fra købsdagen.

Vedlæg kopi af den ordre i returpakken. Det er meget vigtigt at dit ordrenummer fremstår tydeligt. Hvis ikke det er læsbart eller forkert, kan vi ikke returnere dit beløb.  

Et eksempel på et ordrenummer er: DK1000

HEr du ikke mulighed for at printe din ordreseddel, så vedlæg en seddel med følgende oplysninger:

  • Ordre nummer
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email
  • Årsag til returnering (Ombytning*/fortrudt køb)
    *Hvis du ønsker en ombytning så husk at skrive hvilken farve og størrelse du ønsker ombyttet til.

 

Sørg for, at produktet er i samme stand, som det blev modtaget, og at det er i en stand som kan videresælges. Vi accepterer ikke produkter, der tydeligt er blevet brugt. Produkter, der er brugt, refunderes ikke eller ombyttes.

Retur fragten/forsendelsen

Omkostninger ved returnering er kundens alene. På dette tidspunkt er Gumbies Danmark ikke ansvarlig for disse omkostninger.

 Yderligere information

Sørg for, at du har pakket din returpakke ordentligt og forsvarligt. Gumbies holdes ikke ansvarlig for skader på produkter grundet upassende emballage. Dette inkluderer fodtøj i skokasser sendt tilbage uindpakket. Brug ikke hæfteklammer til at forsegle pakker, da Gumbies ikke kan holdes ansvarlige for skader forårsaget af kunden. Sørg for, at produktet er i samme stand, som det blev modtaget, og at det er i en stand som kan videresælges.

Returneringsadresse:

Gumbies Danmark V. Tur Trading
Gurrevej 8
3000 Helsingør
Danmark

Vi anbefaler du sender med Track´n trace og gemmer din kvittering.

 

Gumbies.dk er drevet af den danske distributør ”Tur Trading” Cvr 31356733. Alle forsendelser og returneringer sker via Dansk lager. Hvis du har brug for at vende noget vedrørende din ordre, skal du ringe til vores Brand manager, Morten Nyhegn på +45 50109001 eller sende en e-mail til Gumbies@tur-trading.dk Linjerne er åbne mandag til fredag kl 9.00 til 16.00